Entrar | Area Clientes Saturday, December 16, 2017
Castellano Català Français English Deutsch
facebook
Presentació Minimize
 

Som una empresa de serveis immobiliaris formada per un equip de professionals, on la transparència, el rigor i la implicació cap als nostres clients, ens ha fet mereixedors de la seva confiança.

Seguint els nostres principis, assessorem i acompanyem al venedor i comprador en tot el procés de la transacció, preocupant-nos de donar un servei d'atenció personalitzada i ocupant-nos de totes les gestions pre i postvenda dels immobles. 

Li oferim el nostre servei de venda o lloguer del seu immoble que inclou:

  • Assessorament: A Immoprestige l'assessorarem amb professionals amb anys d'experiència des de la determinació del preu de venda o lloguer més recomanable fins a la firma davant de Notari.
  • Taxació immediata: El nostre equip d'especialistes visitaran el seu immoble per a la seva valoració i realització de reportatge fotogràfic.
  • Promoció de l'immoble: A Immoprestige una vegada hem realitzat una fitxa descriptiva del seu immoble, promocionem el seu immoble per aconseguir la màxima difusió.
  • Tracte personalitzat: El nostre departament comercial li informarà periòdicament de totes les gestions realitzades i de quins han estat els resultats.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment a través del formulari que trobarà en contactar, trucant-nos per telèfon al 34 972 77 62 31 o al 34 669 86 38 87, enviant-nos un fax al 34 972 77 65 96 o bé ens pot visitar a les nostres oficines, situades al C/ Closa d'en Llop  95, 17130, l'Escala, Girona, apartat de correus 333.

 

 
 
© I.D.S.E, S.L.