Entrar | Area Clientes Saturday, December 16, 2017
Castellano Català Français English Deutsch
facebook
Contacte Minimize
 

Pot contactar amb nosaltres trucant al telèfon 34 972 77 62 31 o al mòbil 34 669 86 38 87, o bé ens pot enviar un fax al 34 972 77 65 96.

La nostra adreça és: C/ Closa d'en Llop  95, 17130, l'Escala, Girona, apartat de correus 333.

O si ho prefereix pot utilitzar el nostre formulari de contacte via web.

 

Formulari de contacte Minimize
 
Send

 
Avís legal Minimize
 

Als efectes del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades, li informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer titularitat d'Immoprestige S.L, amb la finalitat de poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes i altres demandes). Mitjançant l'emplenament i tramesa del corresponent formulari, l'usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part d'Immoprestige, S.L. Podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei, dirigint un escrit a Immoprestige, S.L., amb direcció|adreça en: Passatge de la Closa d'en Llop  95, 17130 l'Escala, Girona, apartat de correus 333.

En cas que vostè inclogui en el present formulari dades de caràcter personal titularitat de terceres persones deurà, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-lo dels extrems continguts en el paràgraf anterior.

Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

 
 
© I.D.S.E, S.L.